София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация
Тяло Удължаване на пенис

Удължаване на пенис

Неудовлетвореността от размера и формата на мъжкия полов член се отразява не само във физически план, но и в изграждането на пълноценни интимни взаимоотношения. Възможностите за справяне с това препятствие са ограничени както от неудобството на самите мъже да коментират подобен проблем, така и от колебанието им да потърсят медицинска помощ и да се подложат на оперативна интервенция.

Инвазивните процедури в пластичната и естетичната хирургия предоставят нови възможности не само пред жените, които досега бяха привилегировани от нея, но и пред мъжете, които вече смело могат да се доверят на пластичния хирург.

Тази брошура ще Ви запознае в най-общи линии с процедурата по удължаване на пенис. Най-добрият начин обаче да научите как да постигнете Вашите цели и да удовлетворите Вашите желания е консултацията с пластичен хирург.

» Откъде да започнете?

Консултацията с Вашия пластичен хирург е първата стъпка, която трябва да предприемете преди да се подложите на интервенцията за удължаване на мъжкия полов член. По време на консултацията трябва да бъдете осведомени за всички възможности, касаещи конкретно Вашия случай. Една консултация трябва да включва:

 

 • обсъждане на Вашите цели и обща оценка на Вашето здравословно състояние
 • очакваните резултати и вероятните рискове
 • подробна информация за курса на лечение, препоръчван Ви от Вашия хирург, както и за допълнителните процедури, ако те са необходими

 

Вашият хирург ще отговори на всички Ваши въпроси.

 

Общото здравословно състояние и външният вид като цяло могат значително да повлияят на резултата от процедурата. При консултацията те внимателно ще бъдат оценени и взети предвид от Вашия хирург. За успеха на процедурата и цялостното удовлетворение от нея, Вие трябва:

 

 • да споделите Вашите очаквания
 • да разкриете подробности относно здравословното Ви състояние, приемането на лекарства, употребата на витамини, заместители на билкова основа, алкохол, цигари и наркотици
 • точно да следвате инструкциите на Вашия хирург. По този начин Вие осигурявате Вашата собствена безопасност и успеха на процедурата.
   

» Подготовка за операцията

Вашият пластичен хирург внимателно ще Ви разясни процедурата. Преди самата операция ще Ви бъдат дадени специфични напътствия, които ще включват:

 

 • предоперативни напътствия, диагностични тестове и лекарства
 • инструкции и лекарства за деня на самата операция
 • специфична информация, свързана с избраната упойка

 

Ще бъдете помолени да подпишете формуляр, с който уверявате Вашия хирург, че напълно разбирате лечението, на което се подлагате, възможните рискове и потенциални усложнения.
Възможните рискове при операцията за удължаване на пениса са образуване на временни хематоми и инфекция. Всяка една операция носи рискове, свързани с анестезията. Тези и други фактори трябва да бъдат дискутирани с Вас преди да дадете Вашето съгласие за операцията.
Важно е да отправите всички интересуващи Ви въпроси към Вашия пластичен хирург. Безпокойството преди операцията е напълно естествено и оправдано.

» Какво представлява самата операция?

Оперативната техника, която се използва за удължаване на мъжкия полов член, включва разрез с размери 4-6см в гънката между пениса и тялото. Зоната на триъгълника около пениса се инфилтрира предварително, за да се евакуира максимално мастната тъкан от тази зона. Пенисът се освобождава много внимателно от придържащите го към тялото елементи докато се стигне до пубисната кост. Тази манипулация е безкръвна.

 

Приблизително ¼ от пениса е „скрит" в тялото. След внимателно освобождаване, тази „скрита" част се изтегля максимално навън и се фиксира на ново място, което допринася за удължаването на пениса с от 2 до 4 см. Поставят се конци и стерилна превръзка. Операцията продължава около 1 час.

 

Непоследствено след операцията пенисът е леко оточен и подут в основата си и средната част. Тъй като самата оперативна намеса е в дълбочина в зоната на външния видим край на пениса, в редките случаи когато се изпитва лека болка, тя също се усеща в дълбочина.

Много често освобождаването на тялото на пениса се комбинира и с липосукция в зоната на триъгълника около пениса - основна причина за постоперативните отоци и хематоми в тази област. Ако сте неудовлетворени и от дебелината на Вашия полов член, то може да комбинирате удължаването с процедура по удебеляването. Комбинираната операция продължава приблизително 75 минути. Вие имате възможност да постигнете идеалните размери, които напълно ще Ви удовлетворяват и ще Ви вдъхнат самочувствие и увереност.
 

» Възстановяване

Възстановяването преминава в 3 етапа:

 

1-ви етап: От 24 до 72 часа след интервенцията са възможни леко парене и дискомфорт, усещане за леко разпъване на кожата на пениса.

 

2-ри етап: Между 72-ия час до 7-ия ден - дискомфортът изчезва. Възможно е при по-силно стискане на пениса, той да промени своята форма за известно време.

 

3-ти етап: Не се препоръчва секс за 3-4 седмици минимум. Контролните прегледи са през седем дни, за да се проследи правилното възстановяване на третираната област. Конците се свалят след 10-12 дни. Режимът на пациента е свободен, като трябва да се избягва активно физическо натоварване за период от 4 до 6 седмици. Въздържание от сексуално общуване - в продължение на 30 дни. Препоръчват се леки „изтеглящи" масажи сутрин и вечер с продължителност 5-15 мин. Тези масажи в никакъв случай не би трябвало да предизвикват силна болка. При появата на такава, задължително се консултирайте с хирурга си. В следоперативния период има също така изразен оток, който се нормализира в рамките на 1-3 седмици.

 

Приемаме, че пълното възстановяване е в рамките на 30 - 90 дни от операцията. Съединителната тъкан, която се образува около пениса, повишава своята здравина до 6-ия месец от операцията. По възможност контролните прегледи се извършват на всеки 30 дни.

» Резултати

В повечето случаи резултатите са задоволителни. Удължаването е в рамките на 1 до 3 см в зависимост от анатомичните дадености на пациента. Постигнатият резултат е траен и не се променя във времето.

 

Самата операция не влияе по никакъв начин на либидото, степента на ерекция или нейната продължителност. Единственото, което се променя е ъгълът на ерекция - ако преди операцията пенисът е формирал спрямо тялото ъгъл от 45°, след оперативната намеса този ъгъл ще бъде 90°, т.е. ще „сочи" точно напред.

Video
Цени

» Удължаване на пенис€ 2400,00

.