София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация

Новини

Ново лице
Ново лице 18.12.2015

Доктор Георгиев, дочухме, че има някаква кратка и лека процедура, която възвръща свежия вид на лицето.


Да, това е неинвазивната техника Silhouette Lift, която позволява лифтинг и репозициониране на отпуснатите тъкани в средната част на лицето. Silhouette Lift изглажда бръчките и повдига скулите с помощта на суспензивни конци, които се закрепват за темпоралната фасция (съединителнотъканнаципа, която обвива мускула).


Звучи ни доста сложно.


Не е (смее се), просто медицинските термини звучат така. Дори няма да имате белези, защото достъпът се осъществява посредством миниатюрен разрез зад линията на косата. Silhouette Lift е идеален за повдигане на скули и вежди и при опъване на гуша и назолабиални гънки.


Кои са подходящите кандидати за тази процедура?


Това са седем групи хора, които ще опиша с по едно изречение. Мъже и жени над 38-40 години с отпусната кожа на лицето, които нямат нужда от цялостен лифтинг. Млади хора, които искат да тушират уморения вид на лицето си. Пациенти, които са правили лифтинг преди време и искат да
освежат резултата след него. Хора, които искат да подчертаят скулите си, без да прибягват до импланти. Всеки човек, който има бръчици в зоната на устата. Пациенти, които искат да
подобрят чертите и визията на лицето си, но не могат да си позволят дълъг възстановителен период. И накрая – всички, които искат да видят незабавен резултат.

 

 А въпросните конци безопасни ли са?


Да, те са одобрени от щатската здравна комисия и имат маркировка CE (абревиатура, означаваща "Европейско съответствие"). Конците трябва да бъдат поставяни само от сертифициран пластичен хирург, преминал през специален курс на обучение, включващ теоретична и практическа част.


Какъв е периодът на възстановяване?


Болничният престой е 1 ден. Обикновено пациентите се завръщат към всекидневните си задължения до два дни, но пълното възстановяване е около 10 дни до спадане на отоците


Какви резултати да очакваме?


Резултатът се вижда веднага и е съвсем естествен. Изражението на лицето става по-меко, освежено, но чертите остават непроменени.

 

http://playboy.bg