София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация

Новини

По-големи гърди без операция?
По-големи гърди без операция? 18.12.2015

Чухме за появата на продукт, с който без операция може да се удвои обемът на мъжкия  инструмент и веднага тръгнахме по изпълнения с много премеждия път към Княжево. Там се намира медицинският център за пластична хиругия на д-р Николай Георгиев, единствени-
ят засега обучен лекар у нас, който има правото да използва Macrolane. Той е преминал обучение в Стокхолм, организирано от фирмата производител Q-MED, позната на милиони хора по света с продукта си за лице Restylane. Оказа се, че Macrolane е ендогенно съединение на хиалуронова киселина, каквато има във всяко човешко тяло, където тя играе ролята на естествен пълнител на междуклетъчното пространство. Разбира се, Macrolane е със стабилизирана формула, която дава възможност продуктът да остане в тялото около 2 години и половина, а не да се разгради за броени часове. Хубавото е, че той предизвиква образуването на собствен колаген в съответната тъкан и, ако днес сложим 100 мл, след 2 години, за да получим същия обем, ще са ни нужни 50 мл, а след още две – само 25 мл. Тази стимулация на собствените клетки се постига за първи път в естетичната медицина. Другото голямо предимство на Macrolane е, че няма рискове от алергични реакции, тъй като хиалуроновата киселина е естествен за организма ни материал.


Удебеляването на пениса се постига чрез инжектирането на Macrolane на точно определени места. Упойката може да е местна или пълна, а манипулацията трае само 10-15 минути. Няколко часа след това пациентът може да отиде на кафе с приятели или да си върши работата, като заради упойката не е желателно в следващите 6-8 часа да шофира. Другото ограничение е в следващите 3 седмици да не се прави секс. На въпроса ни дали пациентът може през този период да чете Playboy, д-р Георгиев отговори така: „Няма проблем. Ерекцията, била тя сутрешна или предизвикана от еротично списание, не вреди.”


Другата добра новина е, че вече може да се прави едновременно удебеляване и удължаване на пениса (досега двете процедури не можеха да се съчетават). Ето как става удължаването. Едва сега научихме, че 1/4 от дължината на мъжката ни гордост е скрита в тялото и не се вижда. Чрез специални лифтинг шевове тази невидима част се фиксира по-навън и най-после малкият юнак става Голиат. 

 

Но да се върнем на чудото Macrolane. Той може да се ползва и за други части на тялото, например за оформяне на мускули, подбедрици и т.н., както и за уголемяване на женски гърди.  Без разрез и поставяне на импланти, само чрез инжектиране, което не оставя белези. При това дамите не трябва да се въздържат от секс, а дори напротив. Желателно е още на следващия ден да започнат редовни масажи, за да се разпредели материалът равномерно в гърдите и те да изглеждат естествено.


Накрая, да кажем и за цените. 20 евро струва един милилитър от вълшебната течност, като от септември цената ще стане още по-приемлива. За удебеляване на пенис се използват около 30-50 мл Macrolane, което води до двойно по- голям обем при ерекция. Честито!
 

http://playboy.bg