София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация
Гърди Оформяне с Los Deline™

Оформяне с Los Deline™

Контуриране на гърдите с инжекционни обемни имплантанти

 

Какво представлява Los Deline

 

Los Deline ™ е инжекционен гел имплантат без обвивка, който е предназначен за контуриращи процедури (увеличаване) на гърди. Oформането на бюста е с дългосрочен естетичен ефект (от 2 до 5 години)

 

Los Deline ™ е обемен инжекционен гел имплант, направен в съответствие с най-новите постижения на съвременната естетична медицина. Това дава възможност на пациентите да получат перфектен вид без операция, както и без дълго време за възстановяване. Los Deline ™ е продукт с най-високо качество, като дава приоритет на индивидуалността и безопасността на пациента. Продуктът е разработен по най-новите технологии, осигуряващи безпрецедентна чистота и ефективност, с трайни и естествени резултати.

 

 

При какви случаи се прилага Los Deline

 

  • уголемяване на гърдите в случаите на малък бюст
  • подобряване на формата на гърдите след бременност или кърмене
  • корекция на асиметрия на гърдите
  • корекция на деформации на гърдите

 

Минимално инвазивен метод

 

Процедурата е минимално инвазивна. Процедурата може да бъде извършена както с местна локална анестезия, така и с кратка венозна анестезия и след 3-4 часа пациента може да напусне клиниката. Инжектирането на импланта се извършва посредством канюла, което значително намалява риска за нараняване на околните тъкани, нервни окончания и кръвоносни съдове. Гел импланта трябва да бъде поставен в зоната между гръдния мускул и жлезата.

 

Los Deline ™ не изисква дългосрочно възстановяване в сравнение увеличаването на бюста със силиконови импланти, пациента може да се върне към ежедневните си ангажименти 24 часа след процедурата. Белезите след тази манипулация са с размер 1-2 милиметра и са незабележими след 2-3 седмици.

 

Времетраене на процедурата

 

Процедурата за контуриране на гърдата с Los Deline ™ отнема около 20-40 минути.

 

Резултати

 

Постигнатият резултат се вижда непосредствено след процедурата, но финалния естетически резултат се получава до няколко дни след процедурата.

Друго предимство на Los Deline, e че осигурява по-добри резултати за корекции на асиметрията на гърдите, тъй като може да се коригира нужният обем до по-голяма точност

Цени

» Оформяне с Los Deline™€ 1 300 / 100ml